15.10.2021

Mobilní domy jsou v posledních letech stále oblíbenější. Jinde ve světě jsou hitem už dávno, u nás se musely teprve zabydlet a postupně si získat důvěru lidí, pro které byly tzv. mobilheimy jednou velkou neznámou. Představíme vám největší výhody mobilních domů, ať si o nich i vy můžete udělat obrázek.

Co jsou mobilní domy?

Většina lidí určitě ví, co to mobilní dům je a jak vypadá. Najde-li se mezi vámi však někdo, kdo třeba nemá tušení, co to ten mobilní dům vlastně je, pak vám rádi vysvětlíme, o čem je tu dneska řeč.

Mobilní domy představují druh obydlí, které je možné přesouvat. Jde o ideální variantu pro ty, kteří mají pozemek a chtějí bydlet opravdu rychle. Mohou mít mnoho podob, liší se velikostí, designem i vnitřním uspořádáním nebo vybavením.

Mobilni domy prodej

Výhody mobilních domů

Když už máte jasno v tom, co to ten mobilní dům je, určitě vás zajímá, jaké výhody vám tento druh bydlení, které je stále vyhledávanější nejen pro celoroční bydlení, ale i jako rekreační chata nebo chalupa, dokáže nabídnout. Mile vás překvapí, že těch výhod je hned několik a my si je teď společně představíme.

Opravdu rychlé bydlení

Asi největší výhodou je fakt, že bydlet můžete už za několik týdnů. Stačí si vybrat konkrétní mobilheim a mít parcelu, na kterou bude možné jej dopravit a můžete bydlet. Je to daleko rychlejší nežli klasická zděná stavba a dokonce rychlejší než dřevostavba.

Zabydlí se kdekoli

Mobilní dům si můžete nechat postavit kamkoli, kde na to máte parcelu. Nechte si ho dopravit klidně na druhou stranu republiky, postavte ho daleko od civilizace nebo na místo, kde lišky dávají dobrou noc.

Moderní bydlení

Další výhodou je moderní bydlení, které vás nadchne. Současné mobilní domy jsou totiž trendy a navržené tak, aby svým designem dokázaly zaujmout a splnit i často náročná očekávání zákazníků.